6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+13
narcisa
mayya54
Garo
petronela
tiberici
DENISA
anyta
Lucica10
lica54
victoria
Admin_dea05
Andreea_Miha
iulianagl
17 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
E Tartorul cel mare.
Dar adevaru este ca devine din ce in ce mai interesant serialu...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
lica54 a scris:
Dar adevaru este ca devine din ce in ce mai interesant serialu...
Se pare cu rasturnarea asta de situatie.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Noapte buna
Noapte buna,Dadi.
iulianagl- moderator
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Noapte buna!
Noapte buna.Mai raman eu sa dau drumul la haita.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Am o mare rugaminte Anda daca poti sa faci o poza adica sa-l pui pe Sooraj langa KI, mie mi se pare ca seamana atat de bine de zici ca-s frati.
iulianagl- moderator
Buna fetele.Va dau o veste buna,RK o sa apara pe motocicleta si se va batea cu Balraj,ca sa o salveze pe Madhu
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Cine-i KI ?iulianagl a scris:Am o mare rugaminte Anda daca poti sa faci o poza adica sa-l pui pe Sooraj langa KI, mie mi se pare ca seamana atat de bine de zici ca-s frati.
Admin_dea05- Admin
Da Anyta am vazut , vine printul calare pe moto......anyta a scris:Buna fetele.Va dau o veste buna,RK o sa apara pe motocicleta si se va batea cu Balraj,ca sa o salveze pe Madhu
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ytvJ3bGdC28
Admin_dea05- Admin
nu am putut sa nu observ costumatia lui RK zici ca vine de la circ....
Admin_dea05- Admin
Fetelor dar RK si-a terminat mini-concediu?Pana acum nici nu s-a observat ca si-ar fi luat asa ceva.Ma bucur ca nu a lipsit din peisaj pana acum.
Admin_dea05- Admin
Buna...
rating..
7) Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon 3.6 - 3.7
rating..
7) Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon 3.6 - 3.7
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Admin_dea05 a scris:Cine-i KI ?
Kenan Imirzalioglu.
iulianagl- moderator
Buna! Buna la toata lumea!
Ep. de azi a fost ep. mamelor......Parere mea!
Radha a jucat excelent....a transmis emotii pana si pietrelor....iar Padoo i-a dat replica pe masura ......
Foarte bine interpretat rolul de Radha..... iar porumbeii, ca porumbeii....
Ep. de azi a fost ep. mamelor......Parere mea!
Radha a jucat excelent....a transmis emotii pana si pietrelor....iar Padoo i-a dat replica pe masura ......
Foarte bine interpretat rolul de Radha..... iar porumbeii, ca porumbeii....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Bai fratilor va da-ti seama ca am 10 minute de cand nu ma mai opresc din ras, promo e bomba atomica am ras de am dat in plans cand am realizat ce a vrut sa spuna RK despre sentimentele lui pentru Madhu NOAPTEA!!!!
iulianagl- moderator
Acum ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
Bine ca ti-ai dat seama..eu am citit si nu am inteles, chiar ma gandeam, ce ai tradus ??!! ...cand am vazut ce ai scris aici, am citit iar traducerea.. si ..hai sa vedem continuarea.. sau o rapeste monstrul de taica-su ??iulianagl a scris:Bai fratilor va da-ti seama ca am 10 minute de cand nu ma mai opresc din ras, promo e bomba atomica am ras de am dat in plans cand am realizat ce a vrut sa spuna RK despre sentimentele lui pentru Madhu NOAPTEA!!!!
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:
Bine ca ti-ai dat seama..eu am citit si nu am inteles, chiar ma gandeam, ce ai tradus ??!! ...cand am vazut ce ai scris aici, am citit iar traducerea.. si ..hai sa vedem continuarea.. sau o rapeste monstrul de taica-su ??
Care traducerea cea in engleza?
iulianagl- moderator
Nu in engleza, traducerea facuta de tine ...si tot nu intelegeam... pana m-am prins ca e vorba de alte alea... bombonele...iulianagl a scris:
Care traducerea cea in engleza?
petronela- vip
petronela a scris:
Nu in engleza, traducerea facuta de tine ...si tot nu intelegeam... pana m-am prins ca e vorba de alte alea... bombonele...
Dar sa ma fa vazut pe mine cand am ajuns acolo si cand am tradus si am vazut ce vrea sa spuna am inceput sa rad ca eu mi-am si imaginat visele lui erotice cu ea.
iulianagl- moderator
Ce vise...putin spus, e ca o bomba gata sa explodeze... iti aduci aminte la Geet, sa nu explodeze Maan dormeau separat... pana la reeditarea nuntii .. .le recomand sa doarma separat.....iulianagl a scris:
Dar sa ma fa vazut pe mine cand am ajuns acolo si cand am tradus si am vazut ce vrea sa spuna am inceput sa rad ca eu mi-am si imaginat visele lui erotice cu ea.
petronela- vip
petronela a scris:
Ce vise...putin spus, e ca o bomba gata sa explodeze... iti aduci aminte la Geet, sa nu explodeze Maan dormeau separat... pana la reeditarea nuntii .. .le recomand sa doarma separat.....
Bomba cu ceas.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum