12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Lucica10
costearamona
Alexa20
tiberici
narcisa
lica54
iulianagl
Admin_dea05
12 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Alexa20 a scris:
Stii, avand in vedere ca RK si Madhu sunt personajele principale, nu mi-ar place foarte tare sa vad un alt cuplu. Dar nici un Rk, care este atat de egocentric, care face totul ca sa o aibe pe Madhu langa el, si sa o calce doar el in picioare, fara sa intervina nimeni. Insa daca tot l-au adus pe Sultan, atunci sa se afle odata toata povestea asta care o are in spate, si sa scape odata de mafiotii astia, ca deja ma streseaza pe mine. Si chiar nu mi-ar place sa il scoata pe Sultan, pentru ca joaca prea bine. Joaca mai bine ca Rk.
Joaca mai bine...Dar arata si mai bine ca RK...
si un trandafir rosu pentru Aleza..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Cred că de asta vor să-l scoată pe Sultan, că Avinesh joacă mai bine decât Vivian și eclipsează personajul principal. Unde s-a mai auzit asta?Alexa20 a scris:
Stii, avand in vedere ca RK si Madhu sunt personajele principale, nu mi-ar place foarte tare sa vad un alt cuplu. Dar nici un Rk, care este atat de egocentric, care face totul ca sa o aibe pe Madhu langa el, si sa o calce doar el in picioare, fara sa intervina nimeni. Insa daca tot l-au adus pe Sultan, atunci sa se afle odata toata povestea asta care o are in spate, si sa scape odata de mafiotii astia, ca deja ma streseaza pe mine. Si chiar nu mi-ar place sa il scoata pe Sultan, pentru ca joaca prea bine. Joaca mai bine ca Rk.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
iulianagl a scris:Ce ia spus Alex Madhu ca nu s-a saturat de supararea lui ci de el si de bufonariile lui?
Dap
narcisa a scris: Cred că de asta vor să-l scoată pe Sultan, că Avinesh joacă mai bine decât Vivian și eclipsează personajul principal. Unde s-a mai auzit asta?
Chiar unde s-a mai pomenit asta?Tare imi doresc sa-i vad intr-un nou proiect impreuna.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna! Buna la toata lumea!
Ce rasturnare de situatie.....
Madu vrajita de RK dar totusi lucida...mi-a placut.....
Daca era praf si pulbere in fata lui RK m-ai simtia ea pericolul??? ....Era ea receptica la aparitia banditilor??? RK a ramas cracanat in adevaratul sens al cuvantului cand a vazut-o pe BIWI cum pune (speriata cei drept) culoare pe Sultan.... Ce fel il colora!!!
Ii pasa de ei(Aryan, Sultan, Kaka)....Ii si apara, ameninta dusmanul cu pistolul....
Mi-a placut si fuga lui RK... repede, fara mare tambalau...Stiu ca nu se da batul cu una cu doua....Confruntari vor mai fi... Astept ep. de maine....Nu cred in tot felul de stiri....
Ce rasturnare de situatie.....
Madu vrajita de RK dar totusi lucida...mi-a placut.....
Daca era praf si pulbere in fata lui RK m-ai simtia ea pericolul??? ....Era ea receptica la aparitia banditilor??? RK a ramas cracanat in adevaratul sens al cuvantului cand a vazut-o pe BIWI cum pune (speriata cei drept) culoare pe Sultan.... Ce fel il colora!!!
Ii pasa de ei(Aryan, Sultan, Kaka)....Ii si apara, ameninta dusmanul cu pistolul....
Mi-a placut si fuga lui RK... repede, fara mare tambalau...Stiu ca nu se da batul cu una cu doua....Confruntari vor mai fi... Astept ep. de maine....Nu cred in tot felul de stiri....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
lica54 a scris:
Joaca mai bine...Dar arata si mai bine ca RK...
si un trandafir rosu pentru Aleza..
Multumescccccccccccccccccccccc
Ma mut la Qh, sa vedem ce mai face si puricoasa aia de Tanu
Alexa20 a scris:
Dap
Can ia spus asta ai vazut ca ia aratat privirea lui Madhu iar eu acolo chiar am vazut ca spune adevarul.Oare a vazut asta si RK si de aceea o sa lupte si mai abitir ca simte ca o scapa printre degete.Si totusi parerea mea inca este ca RK nu poate iubi si probabil ca nici pe el insusi nu se iubeste dar tot spunea asta ca o moara hodorogita.
iulianagl- moderator
Iuliana!Hai ca incepe destine...
si pentru tine trandafiri galbeni..
lica54- vip
Narcisa tie ce flori iti plac?sati aduc si tie...
lica54- vip
Pentru prima data l-am vazut pe RK ca incepe sa-si dea seama ca numai este o joaca deci cand la intrebat Madhu de ce a venit acolo?Iar el ia spus ca este Holi si Madhu ia spus si ce daca.Atunci cand se apropie de ea si-si pune mainile pe perete gata ia disparut ironia de pe fata iar in ochii lui chiar era seriozitate deci el chiar crede ca are dreptul sa puna primul culoare pe ea.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:Iuliana!Hai ca incepe destine...
Multumesc Dadi!! Imi place galbenul.
iulianagl- moderator
Chiar a fost serios cand ia spus holi mubarako..biwi!Deci RK a realizat ca numai este o joaca si daca o pierde pe Madhu s-a terminat cu viata lui.
iulianagl- moderator
Totusi Madhu a fost cea care a jucat teatru de data asta s-a vazut clar ca dupa ce a mazgalit-o si ia spus toate alea nu prea a fost convinsa de tirada lui RK.A avut o schimbare in privirea ei dupa ce a tinut discursul RK ca si cum a zis ca sa pun culoare pe el mai repede si sa scap.
iulianagl- moderator
Clar RK tanjeste dupa atingerea lui Madhu.
iulianagl- moderator
Ce fel inchide ochii Sultan cand il freaca Madhu cu culoare pe fata nici nu se astepta la o asa tratatie.
iulianagl- moderator
Zici ca facut antrenament in trupa de comando Sultan e mai rau ca Diavolul in sine cu acei huligani.
iulianagl- moderator
Stii ce am inteles eu din privirea ei ..nu ai stiut sa ma apreciez de ce acum .... oricum l-a pus cu botul pe labe pe rk poate fara voie dar foarte bine l-a trezit la realitate asta este viata reala .....nu mai este un rol
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Lucica10 a scris:Stii ce am inteles eu din privirea ei ..nu ai stiut sa ma apreciez de ce acum .... oricum l-a pus cu botul pe labe pe rk poate fara voie dar foarte bine l-a trezit la realitate asta este viata reala .....nu mai este un rol
Exact sa inceapa sa traiasca in lumea reala nu in fanteziile lui.
iulianagl- moderator
Ce curajoasa este MADHU joaca superb si adevarul este ca SULTAN ii cam ia piuitul lui vivian ....este mai bun si se si potriveste cu DD chiar asa in viitor poate au proecte impreuna
Lucica10- vip
Eu cred ca trebuiau sa se gandeasca inainte al pune pe Avinsh in rorulu lui Sultan, rolul i se potriveste are putere de a transmite emotii si mimica fetei dar ei nu s-au gandit ca poate fanii o iau razna cand o sa-l vada cum joaca.
iulianagl- moderator
Da vezi poate nu s-au asteptat dar si dd este cea care ii determina sa fie ffbuni si de aceea o sa dispara
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:Da vezi poate nu s-au asteptat dar si dd este cea care ii determina sa fie ffbuni si de aceea o sa dispara
Nu e corect sa dispara personajele.
iulianagl- moderator
plec puti nu este corect ar trebui sa-l determine pe vivi sa fie din ce in ce mai bun
Lucica10- vip
Lucica10 a scris: plec puti nu este corect ar trebui sa-l determine pe vivi sa fie din ce in ce mai bun
Exact!
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum