12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Lucica10
costearamona
Alexa20
tiberici
narcisa
lica54
iulianagl
Admin_dea05
12 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Dar Madhu nu e RK, îți aduci aminte scena cu Bhujang când îi tremura pistolul în mână, nu e capabilă să facă rău, mai ales persoanei iubite ....... cândva.
Eu nu ma refer la ranirea fizica ca nici el fizic nu a ranit-o, a ranit-o sufleteste.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Se hranesc unul pe altul.
iulianagl- moderator
Ai pus punctul pe i, lui RK îi place să o facă să sufere. El găsește satisfacție în a o răni.victoria a scris:nu rk o iubeste pe madhu dar iubire nu tot timpul persuana care te iubeste te face fericita uneori iubirea este si neagra aia care de face sa suferi mult . cum la rk ii place sa o faca pe madhu sa sufere chiar si daca o iubeste
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Ai pus punctul pe i, lui RK îi place să o facă să sufere. El găsește satisfacție în a o răni.
Pai da si asta e iubire ca asta nu inteleg uite asa spun si ceilalti de la ei.
iulianagl- moderator
Tot de rănirea sufletului vorbeam și eu. Nici de asta nu e capabilă.iulianagl a scris:
Eu nu ma refer la ranirea fizica ca nici el fizic nu a ranit-o, a ranit-o sufleteste.
narcisa- vip
narcisa a scris:Tot de rănirea sufletului vorbeam și eu. Nici de asta nu e capabilă.
Cred ca a avut o profesor bun asa ca eu nu stiu ce mai asteapta?
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Ai pus punctul pe i, lui RK îi place să o facă să sufere. El găsește satisfacție în a o răni.
E nebun sta prost cu mansarda.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Poate RK mizează pe sindromul Stockholm ca să se îndrăgostească Madhu de el.iulianagl a scris:
Pai da si asta e iubire ca asta nu inteleg uite asa spun si ceilalti de la ei.
narcisa- vip
Îi lipsește nebunia lui RK. Pentru că eu îl văd perfid dar are și o doză de nebunie.iulianagl a scris:
Cred ca a avut o profesor bun asa ca eu nu stiu ce mai asteapta?
narcisa- vip
CE NEBUN...FFFFFNEBUN MANIAC PROST HANDICAPAT .....mi-au facut un car de draci cu filmul lor .Madhu este atat de speriata de confuza nici nu stiu ce sa mai cred
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
ma duc sa fac clatite sa-i treaca nervi
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Și pe deasupra e și alcoolic. Nu te poți aștepta la nimic bun de la el.tiberici a scris:
E nebun sta prost cu mansarda.....
narcisa- vip
Îmi faci poftă la ora asta? Mai ales că azi n-am mâncat nimic dulce. Până și Rk tot numai lucruri amare ne-a dat.Lucica10 a scris:ma duc sa fac clatite sa-i treaca nervi
narcisa- vip
narcisa a scris:Poate RK mizează pe sindromul Stockholm ca să se îndrăgostească Madhu de el.
Deci ma faci sa cred ca si el a avut o trauma ceva in trecut care la adus la acest sindrom? E foarte bun diagnosticul asta.Deci acum sa ma astept ca sa se amestece sentimentele negative cu cele pozitive. Narcisa ce m-ai facut sa rad pai in cazul asta o sa pun si eu mana pe sticla.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Și pe deasupra e și alcoolic. Nu te poți aștepta la nimic bun de la el.
Combinatia excelenta pt el....
S-o vad plecata din casa pe Madu cat se poate de repede....asta doresc, cu ajutorul Sultanului sau fara....
Cu nebunul nu te pui....In promo am vazut-o si cu lantul legata de RK...... Mor de draci!!!
tiberici- vip
Pune mâna pe sticlele lui RK, dacă tot scapă de ele. MI-a trecut prin cap acum, că tot ai zis de sticlă, dacă RK nu mai bea n-o să mai vedem exprimări de sentimente pozitive așa că n-are ce să se amestece. Asta înseamnă că are mai mult timp să-i facă viața amară. Îți dai seama ce ne așteaptă? Chiar că avem nevoie de întăritor.iulianagl a scris:
Deci ma faci sa cred ca si el a avut o trauma ceva in trecut care la adus la acest sindrom? E foarte bun diagnosticul asta.Deci acum sa ma astept ca sa se amestece sentimentele negative cu cele pozitive. Narcisa ce m-ai facut sa rad pai in cazul asta o sa pun si eu mana pe sticla.
narcisa- vip
Să nu fugă în timp ce doarme el. Sper să nu aibă nevoie la toaletă în timpul ăsta.tiberici a scris:
Combinatia excelenta pt el....
S-o vad plecata din casa pe Madu cat se poate de repede....asta doresc, cu ajutorul Sultanului sau fara....
Cu nebunul nu te pui....In promo am vazut-o si cu lantul legata de RK...... Mor de draci!!!
narcisa- vip
narcisa a scris:Pune mâna pe sticlele lui RK, dacă tot scapă de ele. MI-a trecut prin cap acum, că tot ai zis de sticlă, dacă RK nu mai bea n-o să mai vedem exprimări de sentimente pozitive așa că n-are ce să se amestece. Asta înseamnă că are mai mult timp să-i facă viața amară. Îți dai seama ce ne așteaptă? Chiar că avem nevoie de întăritor.
Iete colea teservesc cu un cocktail.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Să nu fugă în timp ce doarme el. Sper să nu aibă nevoie la toaletă în timpul ăsta.
A m-ai avut e o tentativa de a merge cu ea la toaleta.....dar atunci erau alte imprejurari...
tiberici- vip
iulianagl a scris:
Vai si cand le auzi pe pitipoancele astea de pe net de la ei ca, vai ce romantic, ce dialog si ce frumos a fost episodul chiar ma face sa nu ma mai uit.
Nu stiu ce o fi romantic frate, ca m-am uitat azi la episod, ca la un film horror. Pe mine una ma dezgusta felul in care se poarta RK.
La cât de îndemânatică te arăți la prepararea cocktailului cred că ai pus mâna pe sticlă mai de mult.iulianagl a scris:
Iete colea teservesc cu un cocktail.
narcisa- vip
Nu-mi aduc aminte. În ce episod?tiberici a scris:
A m-ai avut e o tentativa de a merge cu ea la toaleta.....dar atunci erau alte imprejurari...
narcisa- vip
narcisa a scris:La Vikram am putut să mă uit dar aici m-am uitat mai mult pe lângă laptop că, vorba ta, simțeam că mă doare stomacul. Oare Madhu nu s-a gândit când l-a văzut pe RK că se îndreaptă cu cuțitul spre ea că ar putea să o omoare? Dacă n-aș fi văzut promo, eu așa aș fi crezut.
Nu stiu ea ce a crezut, dar eu care am vazut promo-ul, pentru o clipa am crezut ca se duce cu cutitul si ii taie ei gatul. Vai Doamne, un asa "barbat" poate lui Tanveer i l-as recomanda.
Alexa20 a scris:
Nu stiu ce o fi romantic frate, ca m-am uitat azi la episod, ca la un film horror. Pe mine una ma dezgusta felul in care se poarta RK.
Nu iesti singura..... Eu l-as vrea langa tasu....Pt comportament...
tiberici- vip
Alexa20 a scris:
Si pe mine iar eu nu vad in asta ca o iubeste, a o chinui si a o face sa sufere nu este iubire asta este parerea mea.Eu vad altfel iubirea.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum