19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
sigur si nu cred ca o sai spuna important este ca o iubeste si ea il iubeste pe el ca or sa gaseasca ei ocazia nu ma ingrijorez prea tareAdmin_dea05 a scris:foarte bine! si la ce concluzie ati ajuns?????..si eu zic ca era prea repede sa-i spuna lui hasret ca o iubesteelena a scris:buna dea ne dam cu parerea despre dragosteAdmin_dea05 a scris:e bulgaroaica vaniaiulia80 a scris:ei elena...daca nu s-ar indragosti..la ce ne-am mai uita noi,nu?
bine ai venit vania!
ce fac fetele???eu ma apuc de crosetat cateva poze..nu pot sa ma abtin ..
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor dar sunt incintata de vania inseamna ca totusi forumul asta este de valoare bravo dea
elena- vip
anuta vezi ca mi am dat si eu cu parerea citeste si tu mai sus si sami spui parerea ta daelena a scris:bine ai venit anutaanuta1971 a scris:bine v-am gasit fetelor...
un alt videoclip nou
https://www.youtube.com/v/lZ6tkHzuNI0
elena- vip
buna anuta ..buna dea....
incep fetele din bulgaria sa apara aici pe forum,nu dea?
eu inca nu am vazut episodul de aseara..asa ca inca nu ma pot da cu parerea.....
acum depinde de cate episoade va avea ultimul sezon....probabil ca il vor duce pana in vara sau macar primavara,nu? si dupa declaratie..isi retrage delcaratia..si nitel orgoliu..si nitica tragedie..si uite asa ajunge pana dupa anul nou,nu?
eu inca nu am vazut episodul de aseara..asa ca inca nu ma pot da cu parerea.....
acum depinde de cate episoade va avea ultimul sezon....probabil ca il vor duce pana in vara sau macar primavara,nu? si dupa declaratie..isi retrage delcaratia..si nitel orgoliu..si nitica tragedie..si uite asa ajunge pana dupa anul nou,nu?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
..e ravasita dupa vestea sok care a primit-oelena a scris: sigur si nu cred ca o sai spuna important este ca o iubeste si ea il iubeste pe el ca or sa gaseasca ei ocazia nu ma ingrijorez prea tare
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
eu ma retrag nitel..revin mai spre seara..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Sunt mare fane ale serialului....fac clipuri la greu si sunt f frumoase ...........filmul o sa dureze sunt sigura pana la vara doar primul sezon a avut f putine ep..eu credeam ca va avea 3 sezoane dar m-am inselatiulia80 a scris:buna anuta ..buna dea....
Pa iulia!!!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
da si acum inteleg acel gurur de care cansel tot amintea sa vedem cum va actiona cred ca este gurur si de o parte si de alta asa ca va fi FRUMOSAdmin_dea05 a scris:..e ravasita dupa vestea sok care a primit-oelena a scris: sigur si nu cred ca o sai spuna important este ca o iubeste si ea il iubeste pe el ca or sa gaseasca ei ocazia nu ma ingrijorez prea tare
elena- vip
PAiulia80 a scris:eu ma retrag nitel..revin mai spre seara..
elena- vip
te pup elena.. ti-am vazut punctul de vedere...cu o singura parere nu sunt deacord .. spui tu ca acestui sezon ii lipseste ceva ca sa fie special.... pentru mine e special pentru ca joaca Tuba si Cansel ..pentru ca ii iubesc ..si parerea mea este ca au stralucit efectiv in acest episod.. joc actoricesc de nota 20.. sa nu te superi pe mine..elena a scris:anuta vezi ca mi am dat si eu cu parerea citeste si tu mai sus si sami spui parerea ta daelena a scris:bine ai venit anutaanuta1971 a scris:bine v-am gasit fetelor...
un alt videoclip nou
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Fetelor am terminat prima parte, acum vă las, mă duc iar să citesc de-ale mele. Discuții plăcute.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
paaa iulia.. eu te astept .. poate vezi si episodul sa ne spui si parerea ta ...ca tu esti mai obiectivaiulia80 a scris:eu ma retrag nitel..revin mai spre seara..
anuta1971- vip
narcisa multumim mult ca ti-ai rupt din timpul tau pretios pentru noi.. esti minunata ..sa ai spor..sarut mananarcisa a scris:Fetelor am terminat prima parte, acum vă las, mă duc iar să citesc de-ale mele. Discuții plăcute.
anuta1971- vip
ESTE PAREREA TA SI O RESPECT chiar ma bucur din suflet ca mi spui si APRECIEZanuta1971 a scris:te pup elena.. ti-am vazut punctul de vedere...cu o singura parere nu sunt deacord .. spui tu ca acestui sezon ii lipseste ceva ca sa fie special.... pentru mine e special pentru ca joaca Tuba si Cansel ..pentru ca ii iubesc ..si parerea mea este ca au stralucit efectiv in acest episod.. joc actoricesc de nota 20.. sa nu te superi pe mine..elena a scris:anuta vezi ca mi am dat si eu cu parerea citeste si tu mai sus si sami spui parerea ta daelena a scris:bine ai venit anutaanuta1971 a scris:bine v-am gasit fetelor...
un alt videoclip nou
elena- vip
anuta1971 a scris:narcisa multumim mult ca ti-ai rupt din timpul tau pretios pentru noi.. esti minunata ..sa ai spor..sarut mananarcisa a scris:Fetelor am terminat prima parte, acum vă las, mă duc iar să citesc de-ale mele. Discuții plăcute.
buna Ana am tradus si eu o parte din partea a doua , e la traduceri
nultumim Narcisa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Buna Deea ... bine ai venit vania.. Deea tu ce intelegi din articolul asta?..spun ca raitingurile sunt calculate gresit ca de fapt Gonulcelen ar fi fost liderul de audienta...e ceva cu o impartire pe segmente orare acolo nu inteleg..Admin_dea05 a scris:vania_e a scris:http://www.dizifilm.com/haberler/ilginc-rating-oyunlari-6958.html
anuta1971- vip
ssarut mina narcisa multumim frumosnarcisa a scris:Fetelor am terminat prima parte, acum vă las, mă duc iar să citesc de-ale mele. Discuții plăcute.
elena- vip
bravo Miha.. imi pare bine sa te "vad".. te pup dulce vrei sa ma ambitionezi sa iau si eu o parte? pana maine dimineata termin mai bine nu.. mai mult o sa incurc.. sarut mana pentru efort.. chiar ma duc sa citesc multi .. vin repedemihaela99 a scris:anuta1971 a scris:narcisa multumim mult ca ti-ai rupt din timpul tau pretios pentru noi.. esti minunata ..sa ai spor..sarut mananarcisa a scris:Fetelor am terminat prima parte, acum vă las, mă duc iar să citesc de-ale mele. Discuții plăcute.
nultumim Narcisa
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:narcisa multumim mult ca ti-ai rupt din timpul tau pretios pentru noi.. esti minunata ..sa ai spor..sarut mananarcisa a scris:Fetelor am terminat prima parte, acum vă las, mă duc iar să citesc de-ale mele. Discuții plăcute.
Abia aștept să termin cu stresul să fiu iar cu voi fără să stau cu ochii pe ceas. Mi-a plăcut foarte mult comentariul tău și mă cam doare sufletul să văd că lumea nu mai e atât de încântată de sezonul ăsta. Ca și tine eu sunt fericită că am posibilitatea să-i văd din nou împreună. Cred totuși că e cam devreme să spunem că filmul va fi un serial de duzină. Vom trăi și vom vedea. Până la urmă cine a pierdut pariul cu rochia?
narcisa- vip
mihaela99 a scris:
nultumim Narcisa
Bună Miha n-am văzut când ai intrat, stai ascunsă și muncești.
narcisa- vip
narcisa a scris:mihaela99 a scris:
nultumim Narcisa
Narcisa, am zis sa dau si eu o mana de ajutor, sa nu te las singurica , acum o fi bine ce fac n-o fi bine , sa nu ma bateti da ?
mihaela99- vip
si noi abia asteptam sa termini .. dar cu bine... eu sunt convinsa ca nu va fi un serial de duzina.. imi place mult noul regizor.. insista mai mult cu filmarea pe mimica actorilor ..din punctul asta de vedere e grozav... uitati-va la cadrele pe care le-a luat in secventele cu Murat si Hasret se vede deosebirea de Cevdet... nu spun ca primul regizor nu ar fi fost bun.. dar cred eu de multe ori nici nu am vazut privirea lui Murat la unele secvente... ma opresc ca iar vorbesc mult... iubita nu se stie a cui rochie a fost aleasa... au lasat-o balta cu pariul.. as fi fost si eu curioasa ...spor la cititnarcisa a scris:anuta1971 a scris:narcisa multumim mult ca ti-ai rupt din timpul tau pretios pentru noi.. esti minunata ..sa ai spor..sarut mananarcisa a scris:Fetelor am terminat prima parte, acum vă las, mă duc iar să citesc de-ale mele. Discuții plăcute.
Abia aștept să termin cu stresul să fiu iar cu voi fără să stau cu ochii pe ceas. Mi-a plăcut foarte mult comentariul tău și mă cam doare sufletul să văd că lumea nu mai e atât de încântată de sezonul ăsta. Ca și tine eu sunt fericită că am posibilitatea să-i văd din nou împreună. Cred totuși că e cam devreme să spunem că filmul va fi un serial de duzină. Vom trăi și vom vedea. Până la urmă cine a pierdut pariul cu rochia?
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:narcisa a scris:mihaela99 a scris:
nultumim Narcisa
Narcisa, am zis sa dau si eu o mana de ajutor, sa nu te las singurica , acum o fi bine ce fac n-o fi bine , sa nu ma bateti da ?
Cum să te batem Miha, te-am așteptat atâta timp. Nu ți-ai mai schimbat părerea despre episod? Ziceai că nu ai fost atât de încântată.
narcisa- vip
fetelor ma intorc in 15 min sa scot rufele din masina
anuta1971- vip
narcisa a scris:
Cum să te batem Miha, te-am așteptat atâta timp. Nu ți-ai mai schimbat părerea despre episod? Ziceai că nu ai fost atât de încântată.[/quote]
ba da mi-a placut , cum sa mu-mi placa mai ales scena dansului care a facut cat 10 saruturi la un loc , dar parca as fi vrut un pic mai mult
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum