16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
noi ştim o vrei pe Yasemina , sau li te vei adresa lor ???
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:
parcă aș trece pe Melissa de mai sus
pufy2010 a scris:parcă aș trece pe Melissa de mai sus
da , e o alternativă mai bună .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 29 Dec 2010, 7:47 pm, editata de 1 ori
Nu cred ca dispare Murat doar lipseste cateva episoade e in vacanta cu dar vine el pe cal alb si o rapeste pe Yaso si Pufy ramane
Denisa nici ca te linistesti ti s-a facut de
:moe: ce am sa ma distrez pe seama ta cand ai sa ingheti de frig
Denisa nici ca te linistesti ti s-a facut de
:moe: ce am sa ma distrez pe seama ta cand ai sa ingheti de frig
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Denisa, să-ţi facă Pufy statuieDENISA a scris:Rodica !!!! ... http://images11.yandy.com/Products/4070-A.jpg ...
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
mi-am mai achiziţionat ceva , am mai lucrat şi eu cu foarfecul la ea .
Motzişor a scris:...
Denisa, să-ţi facă Pufy statuie
de fiecare dată când postează Denisa, salivez pe tastatură, fie de la mâncare, fie de la ținutele prezentate
vă mai arăt una şi gata că apoi îmi copie ţinutele " rivalele"
Denisa trebuie sa te hotarasti cu ce vrei sa-l cuceresti sau cu ce vrei sa-ti dai gata "rivalele" mancare sau tinute
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Vai, ce idee măreaţă, foarfecă am, mă duc să caut un fermoarDENISA a scris:vă mai arăt una şi gata că apoi îmi copie ţinutele " rivalele"http://images8.yandy.com/Products/2908---Black.jpg
...
Motzişor- vip
Apropo de ținute, ... sau de lipsa lor
"Potrivit unor cercetari recente, femeile spun ca se simt mai comfortabil daca se dezbraca in fata unui barbat, decat daca ar face-o in fata unei femei. Aceasta din cauza ca femeile sunt foarte critice, in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori." Robert DeNiro
"Potrivit unor cercetari recente, femeile spun ca se simt mai comfortabil daca se dezbraca in fata unui barbat, decat daca ar face-o in fata unei femei. Aceasta din cauza ca femeile sunt foarte critice, in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori." Robert DeNiro
pe Fulgerică îl vreau , pe voi vă hrănesc să nu puteţi încăpea în rochii. vă pupăcesc , mă duc să-mi fac bagajele că mâine plec , sper să ne citim şi mâine seară , că-mi iau jucăriile cu mine .
pe B. am pus-o deja la proţap
pe B. am pus-o deja la proţap
buna seara natiune...
mai draguta...despuiata si cu mancare pe masa! ai pus gand rau,nu? lasa ca iti trece repede un lumbago pi la sale si iti revii repede!
buna pufy! care-i treaba? ramai cu filoftica + mamica soacra in dotare?
buna Motz...ai rezolvat cu setarile ?
mai draguta...despuiata si cu mancare pe masa! ai pus gand rau,nu? lasa ca iti trece repede un lumbago pi la sale si iti revii repede!
buna Motz...ai rezolvat cu setarile ?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 29 Dec 2010, 9:17 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Pa, Denisa, drum bun şi distracţie frumoasă, dacă eu nu voi fi pe-aproape.DENISA a scris:[color=blue]... sper să ne citim şi mâine seară , că-mi iau jucăriile cu mine .
...
Vă pup pe toţi şi vă spun noapte bună!
Motzişor- vip
Da, dar sunt nedumerită, de o vreme încoace tot trebuie să le refaciulia80 a scris:buna seara natiune...
...
buna Motz...ai rezolvat cu setarile ? ...
Iulia, trebuie să mă retrag, o seară bună
Motzişor- vip
noapte buna Motzule! ai grija de tine..
si PS: fain tare clipul cu GORAN KARAN
si PS: fain tare clipul cu GORAN KARAN
iulia80- vip
iulia80 a scris:...
Salut Iulia, cred că tocmai m-am reorientat
PS - prietenul tău ce zice de "melodie"?
buna pufy...scuze de intarziere..
tocmai ii adunam plombele prietenului meu de jos..a zis ca este f .buna
..si a mai zis ca intelegi tu!
tocmai ii adunam plombele prietenului meu de jos..a zis ca este f .buna
iulia80- vip
iulia80 a scris:
dacă tot e rost de dentist
PS - până acum nu mi-am dorit să fiu motocicletă
sasa- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2010
good evening dear Sasa!
mai Pufy ..vezi sa nu primim interdictie de la dea si denisa!
iulia80- vip
iulia80 a scris:good evening dear Sasa!
sorry dea și denisa, promit să nu mai fac
a grait el pacatosul!
iulia80- vip
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum