42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
vivi
nutzi
mihaela99
iulia80
anuta1971
axxa246
pufy2010
iulianagl
Admin_dea05
nellys18
nicos66
Luana
Garo
DENISA
rina-rina
lica54
dana17
florica
alitheea
23 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara la toata lumea o seara placuta
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Salut fetelor,
tocmai am terminat de văzut filmul "If only"(2004) , super tare - despre puterea de a spune ce simți față de persoana iubită - fantastic, merită ... cred că seamănă cu un serial la care ne uităm, cum se numește... Gonulcelen
tocmai am terminat de văzut filmul "If only"(2004) , super tare - despre puterea de a spune ce simți față de persoana iubită - fantastic, merită ... cred că seamănă cu un serial la care ne uităm, cum se numește... Gonulcelen
Iuliana,chiar acum m-am uitat pe ATV si am prins reclama ,din pacate ora este 22;10,mai faceau reclama la Dacia Duster[nu mai tin minte cum se scrie]iulianagl a scris:
- Spoiler:
florica- vip
Buna seara,multumim de recomandare.pufy2010 a scris:Salut fetelor,
- Spoiler:
florica- vip
florica a scris: Iuliana,chiar acum m-am uitat pe ATV si am prins reclama ,din pacate ora este 22;10,mai faceau reclama la Dacia Duster[nu mai tin minte cum se scrie]
Deci avem intalnire cu GC seara tarziu.Mersi draga mea.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Buna seara!
Pentru Axxa uite ce face Ezel Bey.Dar madama cine o fi?
- Spoiler:
salut ladies si un domn
Giuli, e noua lui iubita, draga!
si joaca si in ezel, ca astia sunt pe nepotisme, de la ei am mostenit si noi
iulianagl a scris:
Axxa!
axxa246 a scris:
salut ladies si un domn
Giuli, e noua lui iubita, draga!
si joaca si in ezel, ca astia sunt pe nepotisme, de la ei am mostenit si noi
Chiar n-am stiut.
iulianagl- moderator
si eu care credeam ca -i Axxa, azi zic multe pana la urma nu scap faraiulianagl a scris:Buna seara!
Pentru Axxa uite ce face Ezel Bey.
Dar madama cine o fi?
florica- vip
florica a scris: si eu care credeam ca -i Axxa, azi zic multe pana la urma nu scap fara
Ma dar asta nu e aia care se auzise ca iese cu ea, aia era pfui nici nu stiu cum sa spun.
iulianagl- moderator
experienţa unei fane la întâlnirea cu Tuba
she said:
we arrived at the airport at 1 pm where we gave the managers were kind our identification card and then they gave us a badge, hat,invitation and a flag of pantene's advertisment. we went down to the conference room, waited for abt half an hour and then the beirutifull tuba arrived to the airport!!!!
tyba arrived with bodygyards following her and the managers of pantene. fans claped and a young girl arrived and gave her flowers. the traditional morrocon music was playing
tuba sat on a chair in the middle.A lot of photographers took pictures and then pantene managers thanks her and thanked us for coming.then tuba said a little speech and signed photographs for her fans!!!!!pantene managers then asked us to leave to the dining room while tuba stayed in the conference room to do some interviews!!!
we were all happy and made a lot of friends...we thanks pantene for giving us this chance and we thank tuba for coming to morrocow!!
we love u tuba!!!
she said:
we arrived at the airport at 1 pm where we gave the managers were kind our identification card and then they gave us a badge, hat,invitation and a flag of pantene's advertisment. we went down to the conference room, waited for abt half an hour and then the beirutifull tuba arrived to the airport!!!!
tyba arrived with bodygyards following her and the managers of pantene. fans claped and a young girl arrived and gave her flowers. the traditional morrocon music was playing
tuba sat on a chair in the middle.A lot of photographers took pictures and then pantene managers thanks her and thanked us for coming.then tuba said a little speech and signed photographs for her fans!!!!!pantene managers then asked us to leave to the dining room while tuba stayed in the conference room to do some interviews!!!
we were all happy and made a lot of friends...we thanks pantene for giving us this chance and we thank tuba for coming to morrocow!!
we love u tuba!!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 27 Ian 2011, 9:15 pm, editata de 1 ori
Nu stiu nimic,mai de mult citisem pe port si am vazut si ceva poze cu una blonda,fetele de acolo au zis ca urmeaza sase casatoreasca cu ea,mai multe nu stiuiulianagl a scris:
Ma dar asta nu e aia care se auzise ca iese cu ea, aia era pfui nici nu stiu cum sa spun.
florica- vip
e ultima achiziție.
de cand s-a despartit de zeynep, aia de juca Nadia in Ask, a mai fost cu una, apoi cu asta din poza.
care nu-sh cu cat e mai mica decat el, o caruta de ani.
mie nu-mi place ea.
mai repede îmi plăcea de prima, aia cu care a stat 6 ani.
Draga Flori, io ma pup cu el de-adevaratelea, nu puteam sa fiu eu in poza aia
de cand s-a despartit de zeynep, aia de juca Nadia in Ask, a mai fost cu una, apoi cu asta din poza.
care nu-sh cu cat e mai mica decat el, o caruta de ani.
mie nu-mi place ea.
mai repede îmi plăcea de prima, aia cu care a stat 6 ani.
Draga Flori, io ma pup cu el de-adevaratelea, nu puteam sa fiu eu in poza aia
Cansel a vorbit despre laturile necunoscute ale sale si despre tot ceea ne intrebam despre el.
Gonulcelen este o serie noua care a luat cei mai fanatici si entuziasti fani.CE si TB sunt cei doi eroi principali ai serialului, fiecare actiune a lor se dovedeste a fi un eveniment dar si interesul fanilor lor fata de ei devine un subiect de stiri.Asa ca am batut la usa lui Cansel sa-l cunoastem mai bine sa-l apropiem de fanii lui in drumul sau de la capitanul Jamal la avocatul Ahmed si la producatorul Murat care incearca sa faca ce este mai bine pentru a transforma o florareasa intr-o stea.
Intrebare:Ai trait in Franta multi ani,ai lucrat ca actor acolo si mereu ne-ai spus ca a fost o placere.Ce s-a intamplat de te-a facut sa te intorci in Turcia?
CE:Am avut un interes de a fi actor cat am trait in Franta si asta a fost destul de bine.Am jucat roluri in piese de teatru, seriale si reclame.Am fost un actor norocos ca am jucat in fiecare sfera.Am dublat in franceza cu accent turcesc.Eu si prietenii mei pregateam viitori actori cu banii care-i castigam din reclame.Intr-o seara am primit un telefon.Era numar privat.Am raspuns.
Gonulcelen este o serie noua care a luat cei mai fanatici si entuziasti fani.CE si TB sunt cei doi eroi principali ai serialului, fiecare actiune a lor se dovedeste a fi un eveniment dar si interesul fanilor lor fata de ei devine un subiect de stiri.Asa ca am batut la usa lui Cansel sa-l cunoastem mai bine sa-l apropiem de fanii lui in drumul sau de la capitanul Jamal la avocatul Ahmed si la producatorul Murat care incearca sa faca ce este mai bine pentru a transforma o florareasa intr-o stea.
Intrebare:Ai trait in Franta multi ani,ai lucrat ca actor acolo si mereu ne-ai spus ca a fost o placere.Ce s-a intamplat de te-a facut sa te intorci in Turcia?
CE:Am avut un interes de a fi actor cat am trait in Franta si asta a fost destul de bine.Am jucat roluri in piese de teatru, seriale si reclame.Am fost un actor norocos ca am jucat in fiecare sfera.Am dublat in franceza cu accent turcesc.Eu si prietenii mei pregateam viitori actori cu banii care-i castigam din reclame.Intr-o seara am primit un telefon.Era numar privat.Am raspuns.
iulianagl- moderator
era hasret.iulianagl a scris:Intr-o seara am primit un telefon.Era numar privat.Am raspuns.
ce bine ar fi sa fie asa, am pescuit un clip foarte frumos,de pe port https://www.youtube.com/watch?v=djy3wYEPx-saxxa246 a scris:
era hasret.
florica- vip
gresit bre,era TUBAaxxa246 a scris:
era hasret.
florica- vip
nu, bre
nu gresit, special am spus hasret.
nu era tuba.
nu era tuba.
BRE de ce spui asa,pe vremea aceea nu era Hasretaxxa246 a scris:nu, bre
nu era tuba.
florica- vip
pai taman de aia, ca il chemau pentru rol, nu pt tuba
fetilor, in Ezel a murit Bahar.
pe n-au nimerit-o s-o scoata din film.
tot ii vine si ei randul, si pe acolo este Bahar si aceea ii ca a noastra?axxa246 a scris:pai taman de aia, ca il chemau pentru rol, nu pt tuba
florica- vip
da, si aci e o Bahar, dar nu e ca aia din Gonul.
astia in filmele astea turcesti sunt victime si criminali pe rand.
adica azi unu e criminal, maine se da victima fata de ala de l-a kilarit.
la urma se razbuna pe el din nou.
tot este ceva ca nu sant toti o data criminali sau victime ci pe randaxxa246 a scris:
da, si aci e o Bahar, dar nu e ca aia din Gonul.
astia in filmele astea turcesti sunt victime si criminali pe rand.
adica azi unu e criminal, maine se da victima fata de ala de l-a kilarit.
la urma se razbuna pe el din nou.
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum