42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
5 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
michiper68 a scris:
pai din ce inteleg ei discuta multa politica. abia astept sa-l vad cu ceaiul in fatza la o discutie dupa ce a plecat de la actrita nesatula...
O avea vreo urgenta la spital .
Dar cred ca va avea mustata . Tu ce spui ?
Parca asa erau prin anii 70 . Scapam si de Denisa . Ca ei nu-i plac mustaciosii .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
ai vazut stapana inimii? ...nu mai stiu hanimin cifligi. erau in 60. mashini frumoase, femei imbracate frumos, cele din lumea buna, restaurante. iesiri la cluburi...vai ce mi-a placut atmosfera.
fetelor cineva are versiunea in engleza a nuvelei...de 600 de pagini. o cer? eu as vrea sa citesc...
fetelor cineva are versiunea in engleza a nuvelei...de 600 de pagini. o cer? eu as vrea sa citesc...
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
victorelalove a scris:
O avea vreo urgenta la spital .
Dar cred ca va avea mustata . Tu ce spui ?
Parca asa erau prin anii 70 . Scapam si de Denisa . Ca ei nu-i plac mustaciosii .
dar nici blugi lipiti nu aveau...aveau costume.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
Da .
Asa este . Si mie imi placea cum erau in Stapana Inimii .
victorelalove- moderator
Da .michiper68 a scris:
dar nici blugi lipiti nu aveau...aveau costume.
Asa este . Ei nu erau cu flower power .
Dar ii sta bine lui Engin in costum .
Poate ni-l arata in chiloti . Asa au facut in BBO ... cand nu aveau blugi sa ni-l arate pe Engin in toata splendoarea lui . cupidon
victorelalove- moderator
vic ma duc la culcare. maine mi-am luat liber sa ma duc la politie ca i-a expirat buletinul copilei de ziua ei si vrea sa voteze...
noapte buna!!
noapte buna!!
michiper68- vip
Noapte buna , Michi !!!
Vedem maine ce mai aflam .
Ma culc fericita .
Spor maine la treaba .
Vedem maine ce mai aflam .
Ma culc fericita .
Spor maine la treaba .
victorelalove- moderator
buna dimineata tuturor !!!
Michi ....cu siguranta ne vedem in august ,asa mai prin 20 sa se stranga stiri multe despre Engin ,sa avem ce discuta....cred ca ne prinde seara in cafenea de data asta .
de la furtuna de aseara s-a mai racorit un pic,dar tot cald e.
Michi ....cu siguranta ne vedem in august ,asa mai prin 20 sa se stranga stiri multe despre Engin ,sa avem ce discuta....cred ca ne prinde seara in cafenea de data asta .
de la furtuna de aseara s-a mai racorit un pic,dar tot cald e.
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Buna dimineata , dragi copii !!!
O zi racoasa va doresc .
Pe aici nu a plouat deloc . Dar este racoare si bate putin vantul .
Este bine .
Buna , Dubai !!
O zi racoasa va doresc .
Pe aici nu a plouat deloc . Dar este racoare si bate putin vantul .
Este bine .
Buna , Dubai !!
victorelalove- moderator
neatza! nu a plouat. a fost vant . toata noaptea. e racoare. dar a fost furtuna si e asha de bine...
michiper68- vip
a aparut ep 3 subtitrat in engleza de la bbo.
michiper68- vip
si un articol despre kenan. pt ca fanii sunt confuzi si cred ca si kenan va juca in cevdet bey. eu zic ca nu...
http://www.stargazete.com/medya/iste-kenan-imirzalioglunun-yeni-partneri/haber-642753
The article below does not have anything to do with EA, but it discusses the potential role partner for Kenan Imirzagolu's upcoming show. If Kenan is going to play in the show "Cevdet Bey ve Ogullari," there is no indication from this article. But, please note the screenwriters, and the channel on which the show will be aired. The production company is Ay Yapim.
For Kenan Imirzahoglu’s fans who are eagerly waiting news about his partner in his next show, the wait is over. Berguzar Korel will take the role Tuba Buyukustun had turned down in order to spend more time with her young, twin daughters. Berguzar, who is currently on vacation with her husband, Halit Ergenc, and son, Ali, has agreed in principle to the show being produced by Ay Yapim. Among talk that she will earn 35k TL per episode and that she will sign the contract after final discussions take place after her return from vacation, Berguzar is expected to take a role in the screenplay written by Sema Ergenekon and Eylem Campolat. The show will be brought to viewers by ATV. (Milliyet) (Translated by Engin Akyurek Universal Fans Club)
http://www.stargazete.com/medya/iste-kenan-imirzalioglunun-yeni-partneri/haber-642753
The article below does not have anything to do with EA, but it discusses the potential role partner for Kenan Imirzagolu's upcoming show. If Kenan is going to play in the show "Cevdet Bey ve Ogullari," there is no indication from this article. But, please note the screenwriters, and the channel on which the show will be aired. The production company is Ay Yapim.
For Kenan Imirzahoglu’s fans who are eagerly waiting news about his partner in his next show, the wait is over. Berguzar Korel will take the role Tuba Buyukustun had turned down in order to spend more time with her young, twin daughters. Berguzar, who is currently on vacation with her husband, Halit Ergenc, and son, Ali, has agreed in principle to the show being produced by Ay Yapim. Among talk that she will earn 35k TL per episode and that she will sign the contract after final discussions take place after her return from vacation, Berguzar is expected to take a role in the screenplay written by Sema Ergenekon and Eylem Campolat. The show will be brought to viewers by ATV. (Milliyet) (Translated by Engin Akyurek Universal Fans Club)
michiper68- vip
Buna , Michi !!
Asa este . Fanii sunt confuzi .
Eu cred ca i se va da un rol consistent lui Engin . Stiu ei ce au de facut . Fanii se agita aiurea . Si nu inteleg de ce . Bine ca are Engin proiect . Asta conteaza .
OHHHH what's going on guys !!!! Most of the comments r sad ..upset disappointed!! Why?? Engin is not supposed to play the one hero good attractive guy on every show,He might share the lead role with another actors too.As I'v just said on E.A.Arab Fans,he was great as Kerim the passionate lover who is too good to be true ..Now he can be the bad guy or a serial killer for example.I'm sure he'll be awesome on any role.About sharing the lead role it's ok ...Most of very successful shows depend on a group of good actors such as er ,Lost,Heroes ...etc.As we know George Clooney got his fame because of er..So I'm sure Engin playing any role will be great on this show In shaa Allah & I'm so excited to see him again
Dar au spus ca este undeva personajul rau ? Este un personaj ...cu bune si cu rele . Asa sunt oamenii .
S-a creat o furtuna intr-un pahar .
Eu cred ca i se va da un rol consistent lui Engin . Stiu ei ce au de facut . Fanii se agita aiurea . Si nu inteleg de ce . Bine ca are Engin proiect . Asta conteaza .
OHHHH what's going on guys !!!! Most of the comments r sad ..upset disappointed!! Why?? Engin is not supposed to play the one hero good attractive guy on every show,He might share the lead role with another actors too.As I'v just said on E.A.Arab Fans,he was great as Kerim the passionate lover who is too good to be true ..Now he can be the bad guy or a serial killer for example.I'm sure he'll be awesome on any role.About sharing the lead role it's ok ...Most of very successful shows depend on a group of good actors such as er ,Lost,Heroes ...etc.As we know George Clooney got his fame because of er..So I'm sure Engin playing any role will be great on this show In shaa Allah & I'm so excited to see him again
Dar au spus ca este undeva personajul rau ? Este un personaj ...cu bune si cu rele . Asa sunt oamenii .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna , Michi !!
mie mi se pare un caracter interesant din care vor avea ce scoate. nu e dezastrul ca la suskunlar. fanii vroiau numai dragoste si fericire multa. dar nu vor gasi in dramele turcesti. si fanii mai vor personaj principal, capu de afish, ca sa fie si in sondaje la actori de rol principal.sa-l vada la premii. pt ei daca nu e rol principal e involutie.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
mie mi se pare un caracter interesant din care vor avea ce scoate. nu e dezastrul ca la suskunlar. fanii vroiau numai dragoste si fericire multa. dar nu vor gasi in dramele turcesti. si fanii mai vor personaj principal, capu de afish, ca sa fie si in sondaje la actori de rol principal.sa-l vada la premii. pt ei daca nu e rol principal e involutie.
Eu nu simt asta . Si poate este el personajul principal . Ce ? La BBO era personajul principal initial ?
Nu ...si apoi s-au sucit ...si el a fost vedeta .
Asa va fi si aici . Sunt sigura .
Kenan cred ca a refuzat rolul de frate mai mare . Si ma gandesc sa fie exact Engin motivul .
victorelalove- moderator
Buna fetelor !!!
pana nu apare confirmarea,tot zvonuri vom gasi
pana nu apare confirmarea,tot zvonuri vom gasi
dubaisport- vip
tu zici ca nu intra 2 sabii intr-o teaca ? eu zic ca ar fi super tare daca ar juca si Kenan,ar fi o distributie buna,ramane sa vedem care va fi partea feminina din filmvictorelalove a scris:
Kenan cred ca a refuzat rolul de frate mai mare . Si ma gandesc sa fie exact Engin motivul .
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
tu zici ca nu intra 2 sabii intr-o teaca ? eu zic ca ar fi super tare daca ar juca si Kenan,ar fi o distributie buna,ramane sa vedem care va fi partea feminina din film
Mie mi-ar place sa-i vad pe Kenan si pe Engin in serial . Dar nu cred .
Kenan va juca cu Bergo ... si sunt in alt serial . Cel putin asa pare . Vom mai vedea ce va fi .
Cica este oficiala treaba cu Engin in Cevdet .
victorelalove- moderator
daca Kenan va juca cu Bergo atunci clar nu va juca cu Engin .victorelalove a scris:
Mie mi-ar place sa-i vad pe Kenan si pe Engin in serial .
Cica este oficiala treaba cu Engin in Cevdet .
dubaisport- vip
Da . Sunt fanii confuzi . Ei cred ca Engin va juca cu Kenan si cu Bergo . Ar fi frumos . Dar nu este asa .dubaisport a scris:
daca Kenan va juca cu Bergo atunci clar nu va juca cu Engin .
Eu abia astept sa-l vad pe Engin . Mor de dragul lui . Va avea un rol intreresant . Sa vedem cum va fi echipa si scenariul . Dar el ...sigur va da tot ce este mai bun .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da . Sunt fanii confuzi . Ei cred ca Engin va juca cu Kenan si cu Bergo . Ar fi frumos . Dar nu este asa .
3 Vip-uri intr-in dizi ....cam mult .ar fi frumos dar nu cred.
Engin cred ca va arata ca in BBo,cu mustata,abia astept sa-l vad.
dubaisport- vip
nu va juca cu kenan. el va fi cu just an actress. kenan apare cu mustata. poate si engin s-a incuiat in casa si o sa apara cu noul look de doctor elegant ...
michiper68- vip
dubaisport a scris:
3 Vip-uri intr-in dizi ....cam mult .ar fi frumos dar nu cred.
Engin cred ca va arata ca in BBo,cu mustata,abia astept sa-l vad.
Asa si eu . Abia astept .
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:nu va juca cu kenan. el va fi cu just an actress. kenan apare cu mustata. poate si engin s-a incuiat in casa si o sa apara cu noul look de doctor elegant ...
Perfect !!! Just an actress-urile sunt cele mai focoase . Asa era si in BBO . Telenovelista era cea care il invartea si care il pupa cu foc .
In FGSN s-a cunoscut ca nu avea just-uri . Statea baiatul blocat .
Da . Fa fi imbracat elegant . Dar este sigur doctor ? Sau il fac tot sudor ?
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:nu va juca cu kenan. el va fi cu just an actress. kenan apare cu mustata. poate si engin s-a incuiat in casa si o sa apara cu noul look de doctor elegant ...
sper sa nu apara ca Murat... in rest sa apara cum vrea el,ptr mine e frumos oricum
dubaisport- vip
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii