6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+13
narcisa
mayya54
Garo
petronela
tiberici
DENISA
anyta
Lucica10
lica54
victoria
Admin_dea05
Andreea_Miha
iulianagl
17 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
nutzi a scris:Multumesc Tibi,Alexa...
mmmda,nici nu putea fi mai rau decat atat...mi-a placut rolul pe care l-a facut"Maan"mi-au placut rep. cu ei doi din timpul filmarilor si imi place in continuare Drashti. In schimb Gurmeet a ramas inca adolescentul care asteapta ca cineva sa-l indrume,sa-i spuna ce sa faca,cum sa faca ...este cale lunga pana la maturizare ,inca mai este la comanda nevestii pe care noi am blamat-o ,dar tipa stie ce face , stie sa se impuna si stie cum sa joace papusa Gurmeet pe sfori...eu am ceva timp de and nu-i mai urmaresc activitatea,nu-mi place fuga lui pana la epuizare dupa bani,faima,sa fie el primul sa faca multe treburi in acelasi timp...la onceput dupa terminarea serialului am crezut ca s-a infundat in munca din cauza lipsei iubirii lui Drashti ,dar apoi m-am dumirit ,el nu stie sa iubeasca decat o femeie "debuna"poate a simtit ceva pt Drashti ,dar acum cred ca invidia si ranchiuna este la loc de cinste ...debuna i-a inoculat aceste sentimente pt ca el din cauza ei a pierdut teren si multi fani...si este in cadere libera in continuare . Pupici dragele mele si imi scuzati limbarnita:)) o seara placuta!!
Buna.Zici ca ia spalat creierul nu alta asa de prostovan este.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna Iuliana...multumesc mult pt traduceri!! Ce sa zic!? imi pare rau ca nu au ramas prieteni ,putea fi asa de frumos ...pana si in Asi a fost mai bine,si-au ridicat premiul impreuna ,nu s-au vorbit de rau ! Dar rasul lui de cal din acest clip si mai ales de ziua unui fost coleg, sa nu fii in stare sa-i urezi ceva , acolo , doua cuvine...aici s-a vazut adevarata fata si adevarata lui valoare ca om,coleg ,prieten...vroiam sa incep sa urmaresc Punar,acum renunt n-as putea sa-i mai vad fata ,cu toate ca revad Geet ,acolo ma gandesc la eroul Maan:) te pup !!
NOAPTE BUNA TUTUROR!!PIPICI!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
nutzi a scris:Buna Iuliana...multumesc mult pt traduceri!! Ce sa zic!? imi pare rau ca nu au ramas prieteni ,putea fi asa de frumos ...pana si in Asi a fost mai bine,si-au ridicat premiul impreuna ,nu s-au vorbit de rau ! Dar rasul lui de cal din acest clip si mai ales de ziua unui fost coleg, sa nu fii in stare sa-i urezi ceva , acolo , doua cuvine...aici s-a vazut adevarata fata si adevarata lui valoare ca om,coleg ,prieten...vroiam sa incep sa urmaresc Punar,acum renunt n-as putea sa-i mai vad fata ,cu toate ca revad Geet ,acolo ma gandesc la eroul Maan:) te pup !!
N-ai ce sa le ceri unor oameni ca el si Debuna lui.Noapte buna.
iulianagl- moderator
Dragalaselor noapte buna!
Iuliana nai vrut sa imi traduci articolul astazi....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Dragalaselor noapte buna!
Dadi a mea chiar acum l-am postat cum sa te las eu pe tine sa mergi la nani cu gandul la ce a spus Guru.Distreaza-te.
iulianagl- moderator
Mi-a ramas in gat interviul lui Guru bivolaru. Asta mai imi trebuia sa il vad cu Debuna on screen. Cred ca nici 1 nu ar avea ratingul.
Nb
Nb
Alexa20 a scris:Mi-a ramas in gat interviul lui Guru bivolaru. Asta mai imi trebuia sa il vad cu Debuna on screen. Cred ca nici 1 nu ar avea ratingul.
Nb
Stii ce ma surprinde pe mine ca el se crede nu stiu ce mare personalitate.M-a enervat faptul ca nu a mentionat nimic de Geet.
iulianagl- moderator
ALEXA iti multumesc mult de tot pentru episoadele din geet ma bucur ca sunt complete dar sincer iti spun sunt asa dezamagita de nesimtitul ala de gurmeet incat imi provoaca repulsie nu pot sa cred ca se crede asa important si mai ales acuma ii face complimente lui aia din punar a uitat cum statea innebunit dupa drashti. sper din suflet ca drashti nu va mai accepta niciodata sa joace alaturi de el chiar daca o sa se inveasca ocazia.ma bucur ca madhubala are un succes asa de mare este minunata este o printesa in tot ce face.o iubim si o respectam foarte mult in schimb pe gurmeet cred ca noi toate il uram.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
drashti face echipa foarte buna cu vivian imi place foarte mult de ei doi chiar daca pana acuma nu am vazut iubire si scene romantice cu ei doi sper din suflet ca in curand vom vedea un rk iubitor un rk pasional un rk innebunit dupa madhu.va pup si alexa inca o data mii de multumiri pt geet. :drunken:
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
Buna dimineata dragalaselor!Am venit sa servim cafeaua impreuna...va doresc o zi buna
lica54- vip
lica54 a scris:Buna dimineata dragalaselor!Am venit sa servim cafeaua impreuna...va doresc o zi buna
Buna dimi, Dadi ai citit articolul de la Punar ai plecat aseara chiar cand l-am postat.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Buna dimi, Dadi ai citit articolul de la Punar ai plecat aseara chiar cand l-am postat.
Iubire lam citit acum dimineata ca ei sunt plecati la fizioterapie...stii ei sunt ivatati sa se culce mai devreme si eu nu mai pot sta tarziu cum eram obisnuita dar am sa-mi reau eu hobiul meau inapoi cand vor pleca...
lica54- vip
lica54 a scris:
Iubire lam citit acum dimineata ca ei sunt plecati la fizioterapie...stii ei sunt ivatati sa se culce mai devreme si eu nu mai pot sta tarziu cum eram obisnuita dar am sa-mi reau eu hobiul meau inapoi cand vor pleca...
Stiu cum este.
iulianagl- moderator
Nicole.RB.Givens a scris:ALEXA iti multumesc mult de tot pentru episoadele din geet ma bucur ca sunt complete dar sincer iti spun sunt asa dezamagita de nesimtitul ala de gurmeet incat imi provoaca repulsie nu pot sa cred ca se crede asa important si mai ales acuma ii face complimente lui aia din punar a uitat cum statea innebunit dupa drashti. sper din suflet ca drashti nu va mai accepta niciodata sa joace alaturi de el chiar daca o sa se inveasca ocazia.ma bucur ca madhubala are un succes asa de mare este minunata este o printesa in tot ce face.o iubim si o respectam foarte mult in schimb pe gurmeet cred ca noi toate il uram.
Nu ai ce sa ii ceri lui Gurmeet. S-a schimbat foarte mult de cand a cunoscut faima in Geet. Din pacate, cam toti actori masculini, uita de unde pleaca. Gurmeet nu ar fi fost deloc atat de cunoscut in lume, daca ju ar fi jucat in Geet. Iar acum, cand il intreaba de Drashti, parca l-ar intreba de o boala. Dar el nu isi da seama, ca fani au rugat reporteri sa se duca la el, sa ii ia un mesaj pentru Drashti, iar fani cand au vazut raspunsul lui, crezi ca mai sunt atat de atrasi de el ? Eu una nu. Te uiti la interviurile date cu Drashti, si nu iti vine sa crezi ca e Guru de acum. Mi-a placut de el in Geet, dar acum din pacate nu ma mai atrage nici macar 0.001 %. Si ma bufneste rasul cand imi amintesc la inceputul lui Punar, spunea Guru ca vezi Doamne este o poveste matura, o lectie de viata. Beah, are o actiune atat de lenta, ca ma ia durerea de cap. Eu una ma bucur enorm ca Drashti are atata succes cu filmul ei, si ca l-a luat la rating. Se vede ca acolo unde este Drashti, ies scantei.
Rating Madhubala Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon
3.4 this week-3.6 last week
Qubool Hai- 3.1 this week-2.7 last week
3.4 this week-3.6 last week
Qubool Hai- 3.1 this week-2.7 last week
Da, da, da da, in sfarsitttttttttttt ! Barun a cazut pe locul 3 in topul IF , iar Sanaya este pe locul 1. In sfarsit a cazut Barun de pe primul loc.
Alexa20 a scris:Da, da, da da, in sfarsitttttttttttt ! Barun a cazut pe locul 3 in topul IF , iar Sanaya este pe locul 1. In sfarsit a cazut Barun de pe primul loc.
In sfarsit am ajuns sa traiesc si ziua asta cam de mult o astept.
iulianagl- moderator
10)Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon 3.4 - 3.6..
a cam scazut....
a cam scazut....
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Dragalaselor de noapte buna...
lica54- vip
lica54 a scris:Dragalaselor de noapte buna...
Gata, te-au cam pus la punct musafirii. Noapte buna.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Gata, te-au cam pus la punct musafirii. Noapte buna.
Da dar nuti face grij ca am sa-mi revin la normal putin mai este...
lica54- vip
lica54 a scris:
Da dar nuti face grij ca am sa-mi revin la normal putin mai este...
Mult a fost putin mai este.
iulianagl- moderator
ce glont in frunte isi ia Balraj
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Dragalaselor buna dimineata la o cafea cu iz si aroma indiana!sa aveti parte de o zi frumoasa
lica54- vip
lica54 a scris:Dragalaselor buna dimineata la o cafea cu iz si aroma indiana!sa aveti parte de o zi frumoasa
Buna dimi, Dadi.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum